Toiminta

Yhdistyksemme, ylläpitää ja turvaa vapaaehtoisvoimin eteläisellä Saimaalla veneilijöiden ja vesilläliikkujien turvallisuutta ja avustaa tarvittaessa. Yhdistyksemme alus Willimies on avovesikaudella 1h/30min lähtövalmiudessa avustamaan/pelastamaan Saimaalla avuntarvitsijoita. Teemme yhteistyötä Etelä-Karjalan Pelastuslaitoksen ja Poliisin kanssa. Yhdistyksemme kouluttaa oman aktiivijäsenistön valtakunnallisen koulutusjärjestelmän mukaan aluksillemme.

Olemme mukana myös Vapaaehtoisen pelastuspalvelun Lappeenrannan osaston toiminnassa. Kuulumalla yhdistykseemme on mahdollisuus päästä myös Vapepan koulutuksiin mukaan. Lisätietoja tapahtumista ja koulutuksien ajankohdista saat Vapepan sivuilta, tai ottamalla yhteyttä.

Yhteystiedot

Suomen Meripelastusseura Etelä-Saimaa ry edistää vesiliikenteen turvallisuutta eteläisen Saimaan alueella.

Rapasaaren asema, Pikisaarenkatu 21

 


Tule mukaan toimintaan

 

Toimintaan mukaan pääsemiseksi emme edellytä aikaisempaan veneily/pelastusalan kokemusta. Edellytämme ainoastaan uimataitoa ja normaalia fyysistä ja psyykkistä kuntoa. Toimintaamme voit tulla mukaan syksyisin järjestettävän rekrytointitilaisuuden kautta josta informoimme nettisivuillamme. Katso lisää kohdasta "Koulutus".

markkinat

 

Tekninen toteutus: W3 Group